Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит Президента України Петра Порошенка

Дата: 05.03.2019 15:15
Кількість переглядів: 806

4 березня, за участі Президента України Петра Порошенка на Миколаївщині відбулося підсумкове засідання обласної Ради Регіонального розвитку. Ця  подія стала логічним завершенням масштабної роботи громади та керівників районів, міст, об’єднаних територіальних громад. Завдяки цій титанічній роботі затвердженню 1694 проектів, реалізація яких запланована на 2019-2021 роки, передували близько 500 зустрічей з активом громад.

Після завершення Ради регіонального розвитку Петро Олексійович відвідав Южноукраїнськ, а вже близько сьомої був у м. Вознесенськ, де на центральній площі міста була зведена величезна сцена.

Фото без опису

Виступу Петра Порошенка передували виступи  Марії Бурмаки з авторськими піснями та Ади Роговцевої з уривками з віршів Лесі Українки.

Фото без описуФото без опису

Гарна можливість випала тим, хто стояв в перших рядах - зробити історичне селфі з Президентом України або потиснути йому руку.

У своєму виступі Петро Олексійович розповів про те, чого вдалося досягти за минулі пять років, поділився планами на майбутнє та подякував Вознесенщині за теплий прийом.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь