Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Амбулаторія монопрактики в с.Таборівка

Дата: 21.02.2019 12:27
Кількість переглядів: 1232

         У рамках реформи сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенком, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробило типові проекти медичних амбулаторій для надання якісної, своєчасної первинної медичної допомоги у сільській місцевості. 
За висновками експертів будівництво нової амбулаторії є більш економічно вигідним, ніж ремонт старих і пристосованих приміщень. Це дешевше та доцільніше.Таким чином в 15 регіонах України, в тому числі і в Миколаївській області, зокрема і в селі Таборівка Бузької ОТГ, з’являться такі амбулаторії.

Фото без опису
           Як зазначив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко завдяки ініціативі Президента України Петра Порошенка та прийнятому парламентом відповідного закону, громади мають змогу не тільки отримати нові амбулаторії, але і модернізувати існуючу відповідну інфраструктуру – змінити медичне обладнання, покращити умови надання медичних послуг. 

Фото без опису
          Така можливість з’явилася в Бузької ОТГ. Вже на початку листопада в с. Таборівка за адресою пл. Центральна 1 а, розпочалося будівництво модернізованої амбулаторії. Вже проведено роботи по закладанню фундаменту під майбутню будівлю. Наразі вигнанні стіни та розпочаті роботи з монтування деревяних конструкцій даху. Тож з нетерпінням чекатимемо відкриття нового сучасного закладу медицини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь