Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадський простір в с. Бузьке

Дата: 22.03.2019 08:57
Кількість переглядів: 756

21 березня 2019 року в приміщенні сесійної зали Бузької сільської ради відбулася зустріч голови громади Юрія Заволоки, робочої групи, спеціаліста програми "ДОБРЕ" Наталії Олексієнко та дизайнерів ландшафтного дизайну.

Фото без опису

 

 

 

      Темою зустрічі стало обговорення створення громадського простору на березі річки Південний Буг, в місці, яке більш відоме як "СКАЛИ".

З слова голови громади Юрія Заволоки "Потреба створення громадського простору, простіше кажучи місця для відпочинку мешканців та гостей громади, викник оскільки у громаді відсутні облаштовані місця для відпочинку. Специфіка нашого населення така, що люди зайняті в сільському господарстві, зокрема овочівництві,тяжко працюють. Тому ми хочемо створити місце відпочинку, а не шукати посадки та прибережну місцину, щоб відпочити.  Тим самим ще й збережемо наші краєвиди від засміщення"

Фото без опису

      В процесі обговорення були визначені основні зони, які б хотілося бачити в цьому громадському просторі, а виїзд безпосередньо на місце, дав змогу більш детально розпланувати їх місце знаходження.

      Всі побажання були враховані дизайнерами, тому сподіваємося що в нашій громаді з’явиться затишне місце, яке буде цікавим для відпочинку мешканців та гостей громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь