Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Пічугіної Т.А.

Дата: 26.03.2019 15:24
Кількість переглядів: 793

Фото без опису 

Пічугіна Тетяна Анатоліївна

Виборчий округ 9

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»   звітую  як депутат  Бузької  сільської ради VIII скликання  2018 рік

 

Згідно з Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат місцевої ради є представником інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу .Депутат – це не просто представник влади, особа, яка наділена особливими повноваженнями та здатна безпосередньо впливати на ситуацію. 

Одним із основних обов'язків своєї діяльності в сільській раді вважаю участь у пленарних засіданнях ради та роботі постійних  комісій, адже ряд питань, що ухвалюються депутатами,  мають безпосередній вплив на  життєдіяльність  моїх вибор­ців.

У періоді, за який звітую, я брала участь в 11 сесійних засіданнях ради. На першій сесії ради восьмого скликання була створена Постійна комісія з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи і мене було обрано голової цієї комісії. В засіданнях комісії брала активну участь.А тому на осо­бистому та постійному контролі тримаю рішення ради з пи­тань, що належать до повноважень комісії.  Також брала участь у виїзних Днях депутата, щоб  побачити проблеми територіальної громади та її досягнення в плані соціально-економічного та культурного розвитку.  

На засіданнях комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи намагаюсь відстоювати  інтереси жителів нашої громади. Долучаюсь до участі у нарадах, семінарах, навчаннях, які організовуються для депутатів сільської  ради. Пройшла курс навчання для депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад в рамках програми DOBRE організованого Інститутом Політичної Освіти .

 

За звітний період 2018 року:

  •  Сприяла отриманню матеріальної допомоги на лікування дітей, онкохворих, післяопераційних хворих, а також за зверненнями жителів села, які потребували допомоги .
  • Брала участь у розгляді скарг щодо спірних земельних питань.
  • Жодне усне або письмове звернення жителів села не лишилося поза увагою і підлягало швидкому вирішенню.
  • Приймала участь у благоустрії села, а саме: створення паркової зони та висадження дерев; упорядкування Центральної площі, висадка тюльпанів.
  • Брала участь у затвердженні бюджету сільської ради на 2019 рік та затвердженні плану соціально-економічного розвитку територіальної громади на "період 2018-2020р.

 

 

Мовою цифр говорити не буду, я не веду підрахунок тих справ, які були зроблені для людей, для мене  важливішим є  не відмовити людині і максимально вирішити його проблему.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь