Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТАРТ ФУТБОЛЬГО СЕЗОНУ У ВОЗНЕСЕНСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 30.03.2019 19:07
Кількість переглядів: 890

  Фото без опису

   30 березня 2019 року на футбольному полі в селі Таборівка відбулося відкриття футбольного сезону в Вознесенському районі. З вітальним словом до спортсменів звернулися голова громади Юрій Заволока ( Юрий Заволока), Радіола Вадим Миколайович, голова відділу розвитку ФФМО та голова ФФВР Єлінєвський Юрій Юрійович.

Фото без опису

Фото без опису
      Всього в змаганнях приймали участь сім команд: "Таборівка", "Бузьке", "Зорі над Бугом", " Зорі над Бугом-2", "Прибужани", "Дорошівка", "Трикрати". Команди були поділені на дві підгрупи за результатами ігр, в яких було визначено, хто буде змагатися за призові місця.
      За 3 місце зійшлись команди "Бузьке" та "Зорі над Бугом-2" ( 2-5) . Фінал вийшов дуже яскравим, хоча і в основний час переможець не був визначений. Запекла боротьба за перше місце розв'язалася між командами " Трикрати" та "Зорі над Бугом" (0-0) . Але під час пробивання пенальті команда " Трикрати" здобула перемогу з рахунком (2-1). 
     Після визначення володаря першого місця, учасників привітав Єлінєвський Юрій Юрійович, вручивши кубок переможцю та грамоти. Особливо приємним сюрпризом були футбольні мячі, які отримала кожна команда. 
Під час змагань було визначено також кращого голкіпера - Щербаніч Олексій "Трикрати"; кращий бомбардир- Малина Андрій "Зорі над Бугом"; кращий захисник - Косогоров Максим "Зорі над Бугом - 2". Кожен з них отримав грамоту та кубок. 

Фото без опису
       Всі ігри відбувалися за компетентного суддівства - Коробань Михайла Андрійовича. 
Тож вітаємо всіх із початком футбольного сезону в Вознесенському районі та дякуємо всім, хто долучився до спортивного свята.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь