Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 11.04.2019 08:30
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ

 24 Квітня  2019 РОКУ ВІДКРИТОГО ОБГОВОРЕННЯ (ВІДКРИТОГО СЛУХАННЯ) ПИТАННЯ ЩОДО НЕОБХІДНОСТІ ВСТАНОВЛЕННЯ НКРЕКП «ЗЕЛЕНОГО» ТАРИФУ НА ВИРОБЛЕНУ ЕЛЕКТРИЧНУ ЕНЕРГІЮ, А ТАКОЖ надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для ТОВ «Ренджи Біоенерго»

         ТОВ «РЕНДЖИ БІОЕНЕРГО»  повідомляє про  проведення відкритого обговорення (відкритого слухання) питання щодо необхідності встановлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «зеленого» тарифу на електричну енергію вироблену на фотогальванічній  електростанції "Таборівка", а також надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для ТОВ «РЕНДЖИ БІОЕНЕРГО» відповідно до Постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» № 866 від 30.06.2017р.

Фотогальванічна електростанція "Таборівка" номінальною потужністю 12,000 МВт (піковою потужністю 16,039 МВт) знаходиться на земельній ділянці площею 21,7 га за межами населеного пункту с. Таборівка, Таборівської сільської ради, Вознесенського району, Миколаївської області.

Для виробництва електричної енергії з сонячного випромінення на фотогальванічній електростанції

ТОВ " РЕНДЖИ БІОЕНЕРГО" "Таборівка" встановлено 48 604 фотогальванічних модулів.

При будівництві фотогальванічної електростанції було використано обладнання:

  • інверторне обладнання (кількість фотоелектричних інверторних підстанцій КТПБ-інверторна 5 200 кВА 0,66-0,66/35  – 2 шт.; 2 600 кВА 0,66/35 кВ – 1 шт.);
  • опорні металоконструкції під фотогальванічні панелі (кількість – 2 759 шт.)

Зауваження та пропозиції приймаються з 10 квітня до 22 квітня 2019 року (включно) за адресою: 03680, м. Київ, вул. Велика Васильківська 72-А, оф.177

Електронна адреса: info@rengydevelopment.com.ua

Відкрите обговорення буде проходити

24 квітня 2019 року о 10.00  в приміщенні  Таборівського Будинку Культури  за адресою: вул. Центральна б.145 (с. Таборівка, Вознесенського району, Миколаївської області.

До обговорення запрошуються представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, фізичні, юридичні особи, їх об’єднання, місцеві мешканці та інші зацікавлені особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь