Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Формуємо бюджет громади разом!!!

Дата: 27.08.2019 14:46
Кількість переглядів: 879

Фото без опису

 

ФОРМУЄМО БЮДЖЕТ РАЗОМ!!!

 

Під час святкування Дня незалежності України в приміщенні Бузького будинку культури знайомили громадян з бюджетним процесом та збирали пропозиції до бюджету Бузької громади на 2020рік.

 

Бажаючих висловитися знайшлося небагато. Пропозиції були різні, але змістовні. Серед пропозицій було створення інформаційного простору на базі Бузької сільської бібліотеки, придбання фото-відео техніки для будинку культури аби проводити фото- відеозйомку всіх проведених заходів та інші. В приміщені Бузької сільської ради для збору пропозицій облаштовано куточок, де всі зацікавлені особи мають змогу залишити свої думки стосовно бюджету на наступний рік.

Зібрані пропозиції будуть узагальнені і передані Постійна комісія з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи для врахування під час складання проекту бюджету 2020 року.

Окрім того, у термін до 15 жовтня 2019 року , громада продовжує приймати  пропозиції по формуванню бюджету Бузької об’єднаної  територіальної громади на 2020 рік. Кожен житель Бузької ОТГ має можливість надати пропозиції, які на його думку мають бути враховані в бюджеті 2020 року. Пропозиції приймаються  за адресою с. Бузьке, пл. Центральна, 1, сільська рада також можна заповнити анкету за посиланням  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWo2KKh4RxxBgCLRO2Gl5DaZMsdOwRssQSsSU5fOxMpLRZsQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR3tDuwnr_ISciOs3LlSnuPCkNGsH0nSADEnZ0busyTrWYeNU4acniCFmv8

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь