Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит керівника Програми "ДОБРЕ" до Бузької громади

Дата: 24.07.2019 13:28
Кількість переглядів: 565

Бузька громада рада вітати керівника програми "ДОБРЕ" Barry J. Reed , який відвідав сьогодні нашу громаду.
Мета візиту - відкриття оновленої сесійної зали та вручення навісного обладнання для тракторів нашого комунального підприємства, яке Бузька сільська рада придбала на виграні 250 тис. грн., приймаючи участь в програмі "Громада на мільйон".


Під час візиту були обговорені питання, щодо подальної співпраці Бузької громади та Прогами"Добре". Учасники зустрічі виказали сподівання на більш тісну та плідну співпрацю.

В приміщені сесійної зали за кошти Бузької сільської ради зробили ремонт, а внеском програми "ДОБРЕ" стали комфортні меблі та технічне оснащення для проведення сесій ув сучасних умовах. Загальна вартість проекту оновлення та оснащення сесійної зали складає 461 331 грн.

Для комунального підприємства "БУЗЬКЕ" придбали новенький причеп, "диски", подрібнювач для гілок та "лійку" для сипучих матеріалів, що в подальшому дасть змогу розширити перелік наданих послуг та збільшити прибуток комунальго підприємства.
 

Незабули і про подарунки для гостей. Місцева майстриня Надія Плагова презентувала пану Беррі свої вже відомі овочеві цукерки. Новинкою сезону стали морквяні цукати, які виявилися дуууже смачнючими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь