Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття інформаційного простору "TarasHuB" в Таборівській сільській бібліотеці

Дата: 15.08.2019 14:57
Кількість переглядів: 583

Сьогодні в с. Таборівка Бузької ОТГ цілий день звучить запальна музика,сходяться звідусіль діти та дорослі. Головне питання:"Що відбувається?" Відповіть проста! Саме сьогодні відкриття нового інформаційного простору на базі Таборівської сільської бібліотеки "TarasHub".
"Що це?"- запитаєте Ви, підказуємо - це оновлене місце, що має на меті розвиток інформаційної культури мешканців нашої громади шляхом підвищення якості і повноти інформації, створення умов для модернізації інформаційної інфраструктури, покращення доступу до публічної інформації.
Облаштування цього простору стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID). Бузька громада є партнером програми USAID DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність), що впроваджується організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентвом США з міжнародного розвитку (USAID). А ГО "Наш Дім" є впроваджувачем проекту "Створення інформаційного простору "TarasHub".
Завдяки злагодженій та цілеспрямованій роботі Благодійного фонду "Ласка", ГО "Наш Дім" та Молодіжної ради при Бузькій сільській раді, завідуючої бібліотеки та просто небайдужих людей, що мрії втілилися в життя.
На урочистому відкриття інформаційного простору з вітальними словами виступили голова громади Юрій Заволока, програмний спеціаліст БФ "Ласка" Наталя Кононенко та голова ГО "НАШ ДІМ" Владислав Топилін, які висловили сподівання, що це місце стане справжнім осередком для тих, хто молодий серцем та душею в Бузькій громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Для всіх, завітавших на свято, аматори художньої самодіяльності влаштували невеличкий концерт, були запропоновані і майстер-класи зі швидкого малювання та мотання ляльок-мотанок, проводилися цікаві вікторини та спортивні виступи з воркауту. кожному знайшлася забава до душі.
Висловлюємо подяку всім, хто причетний до створення свята для мешканців с. Таборівка та запрошуємо відвідати всіх, хто ще не відвідав новенький "TarasHub".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь