Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бузькому відбулися громадські слухання

Дата: 17.09.2019 12:14
Кількість переглядів: 783

16 вересня 2019 року в Бузькому будинку культури віцдбулися громадські слухання щодо розгляду містобудівної документації: "Детальний план з метою розміщення вантажного причалу з відвантаження сипучих матеріалів на річковий транспорт та під'їздної дороги ТОВ СП "НІБУЛОН" в межах території Бузької сільської ради Вознесенського району Миколаївської області.

Фото без опису

В залі були присутні представники компанії ТОВ СП "НІБУЛОН", міський голова м. Вознесенськ Віталій Луков, перший заступник голови Вознесенської РДА Тетяна Панова, мешканці с. Бузьке та м. Вознесенська.

Директор філії "Вознесенської ТОВ СП "НІБУЛОН" Чумаченко Р.Л. розповів про проект, що планує провадити компанія "НІБУЛОН" на нашій території нашої громади.

Головним питанням стало питання щодо збільшення автомобілепотоку на дорогах міста Вознесенська, а особливо питання про перевантаження зерновозів, що в свуою чергу може призвести до руйнації місцевимх доріг

До виступів приєднався міський голова Віталій Луков, який запевнив, що компанія "НІБУЛОН" працює "відкрито", тому питання про перевантаження не виникає. В свою чергу будівництво вантажного причалу направлений на підвищення інвестиційної привабливості регіону в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

Тому вислухавши всі  "за" та "проти" рішення було прийнято про погодження містобудівної  документації на будівництво вантажного причалу на території Бузької сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь