Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпека руху в Бузькій ОТГ

Дата: 24.11.2020 13:36
Кількість переглядів: 933

Безпека руху в Бузькій ОТГ

Однією з багаторічних проблем громади є безпека руху, а саме при великій протяжності села - відсутність облаштованої стежки, по якій ходять діти до школи та дитячих садочків, пенсіонери до магазинів, поштового відділення та амбулаторії.

Бузька громада в рамках співпраці з Програмою "ДОБРЕ"#DOBRE_SDIP впроваджує проектом “ Підвищення безпеки руху пішоходів в Бузькій об’єднаній територіальній громаді” . Цей проект виконується для реалізації "Плану удосконалення послуги з утримання доріг в ОТГ.

Бузька громада впроваджує проект, який передбачає реконструкцію тротуарів в с. Таборівка та в с. Бузьке, облаштування поручнів в с. Таборівка; створення 4 пішохідних переходів, створення 8 «засобів заспокоєння руху» ("лежачих" поліцейських), встановлення дорожних знаків, встановлення зупинок громадського транспорту.

Наразі Бузька громада отримала тротуарну плитку для облаштування тротуарів в Бузькій громаді, будівництво яких позитивно вплине на пішохідний рух, підвищить якість безпеки дорожнього руху в цілому.

В результаті будівництва – тротуари, пішохідні переходи та зупинки громадського транспорту відповідатимуть технічним та економічним стандартам, що вдосконалить транспортну та комунікаційну інфраструктуру в громаді та поліпшить умови руху пішохідних потоків.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь