Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Оставненка Олексія Володимировича

Дата: 26.03.2019 10:05
Кількість переглядів: 444

Звіт

 депутата Бузької  сільської ради Оставненка Олексія Володимировича, обраного

на виборчому окрузі №2 с. Бузьке.

 

 У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян.

            Шановні виборці! Я — Оставненко Олексій Володимирович - як депутат

Бузької сільської  ради пропоную звіт про роботу в раді та на окрузі за період

2017-2018 років .

Депутат сільської ради – це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, робить все можливе аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян. Тому, виявлену у 2017 році мені довіру постійно підкріплюю реалізацією делегованих мені прав відстоювати інтереси мешканців свого округу та розцінюю як свідомо взяті на себе обов’язки, які намагаюся виконувати сумлінно і відповідально.

          Сьогодні ми підводимо підсумки ще одного року спільної роботи, спрямованої на покращення життя Бузької громади. Місцеве самоврядування бере активну участь у втіленні у життя основних напрямів поліпшення соціально-економічного становища краю та усіх сфер життя наших земляків. Тому, в звітному році мені, спільно з сільським головою та депутатським корпусом сільської ради вдалося вирішити значну частину проблем, що хвилювали мешканців нашої громади.

Я є членом постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

    За звітній період взяв участь у восьми сесіях (8 пленарних засідань) ради. Приймав участь в обговоренні і затвердженні  бюджету громади на 2018-2019 рік та внесені змін до нього, інших  цільових програм.

    Протягом року не пропустив жодного засідання профільної комісії, яких було проведено 13. На їх засіданнях ми розглядали і вносили на розгляд сесії питання щодо фінансування галузей освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, роботи з молоддю, благоустрою населених пунктів, якісного харчування учнів тощо.

         

    Моя діяльність, як депутата не обмежувалась і не закінчувалась участю в сесійних засіданнях чи роботою в комісіях. Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями, людьми всіх категорій, незалежно від віку і зайнятості на тій чи іншій роботі, належності до тої чи іншої партії, забезпечення своєчасного обґрунтованого вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин, які породжують ці скарги.

    Всього за звітний період до мене звернулося з усними зверненнями 39 громадян. Були розглянуті індивідуальні звернення, що стосувалися матеріальної допомоги, покращення житлових умов,  соціального захисту,  вирішення земельних питань, облаштування дитячих майданчиків, ремонт та побудова доріг. На жаль не все залежить від депутата сільської ради. Одне коло питань вдається вирішувати відразу, інші потребують вивчення і залучення до їх виконання інших посадових осіб. Отримую велике задоволення, якщо вдається допомогти жителям громади.

 

     Моя робота — це  повсякденна допомога людям та забезпечення чіткого і прозорого виконання законів.

     Є ще багато невирішених проблем, але я сподіваюсь на подальшу плідну роботу всіх депутатів нашої ради щодо реалізації проблемних питань.

    В цілому свою роботу за звітній період, як депутата Бузької сільської ради вважаю задовільною.

 

Депутат Бузької сільської ради                             Оставненко Олексій Володимирович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь