Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Зіздо Ліани Валентинівни

Дата: 26.03.2019 12:20
Кількість переглядів: 490

Депутат Зіздо Ліана Валентинівна

Виборчий округ №10

У відповідності до статті 16 Закону України «Про  статус депутатів місцевих рад» звітую як депутат  Бузької  сільської ради VIII скликання   2018 рік

 

Згідно з Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат місцевої ради є представником інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу .

Депутат – це не просто представник влади, особа, яка наділена особливими повноваженнями та здатна безпосередньо впливати на ситуацію. 

Одним із основних обов'язків своєї діяльності в сільській раді вважаю участь у сесіях ради та роботі постійних  комісій, адже ряд питань, що ухвалюються депутатами,  мають безпосередній вплив на  життєдіяльність  моїх вибор­ців.

 У періоді, за який звітую, я брала участь в 11 сесійних засіданнях ради. На першій сесії   ради восьмого скликання була створена Постійна комісія з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення  і мене було обрано членом цієї комісії.    В засіданнях комісії брала активну участь.    А тому на осо­бистому та постійному контролі тримаю рішення ради з пи­тань, що належать до повноважень комісії.  Також брала участь у виїзних Днях депутата, аби  побачити проблеми територіальної громади та їх досягнення в плані соціально-економічного та культурного розвитку.  


 

 За звітний період 2018 року:

  • взяла участь: у 11 сесіях сільської ради;
  • Сприяла отриманню матеріальної допомоги на лікування дітей – Лобойко Єлизавети і Панасюка Сергія, які внаслідок ДТП зазнали травм, а також за  зверненнями жителів села, які потребували допомоги на лікування.
  • Брала участь у розгляді скарги щодо транспорту - багатотонних автомобілей, які здійснювали  перевезення по вулиці Виноградна, спричиняючи руйнуванню доріг та будинків.
  • Брала участь у написанні колективного листа у Міністерсто енергозбут, щодо неякісного електропостачання у приватні будинки, які знаходяться по вулиці Жовтневій.                                                                                                                  Жодне звернення усне або письмове не лишилося поза увагою і підлягало нагальному вирішенню.
  • Участь у благоустрої села, а саме: створення паркової зони та висадження дерев; упорядкування Центральної площі, висадка тюльпанів.

 

  • Брала участь у затвердженні бюджету сільської ради на 2019 рік та затвердженні плану соціально-економічного розвитку територіальної громади на період 2018-2020р.

Враховуючи  професійну діяльність,  працюю в постійній комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення. На засіданнях цього дорадчого органу ради намагаюсь відстоювати  інтереси громади.  Долучаюсь до активної участі у нарадах, семінарах, навчаннях, які організовуються для депутатів районної ради.

Найбільшою цінністю  нашої держави є люди, а тому своє завдання, як депутат сільської ради, вбачаю саме в тому, щоб  всебічно сприяти вирішенню  їхніх життєвих проблем. Знаю, що чітка мета, впевненість, щире бажання допоможуть мені і далі працювати в цьому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь