Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надання послуг з оздоровлення та відпочинку на базах відпочинку, в санаторно-курортних закладах окремих пільгових категорій громадян за рахунок коштів обласного бюджету у 2021 році

Дата: 10.03.2021 14:27
Кількість переглядів: 3199

Відповідно  додатку 8 «Порядок організації оздоровлення та відпочинку на базах відпочинку, в санаторно-курортних закладах окремих пільгових категорій громадян за рахунок коштів обласного бюджету» затвердженого рішенням Миколаївської обласної ради від 23.12.2020 №22 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2023 року включно»  право на оздоровлення та відпочинок мають:

- учасники бойових дій та члени їх сімей;

- учасники  Революції Гідності та члени їх сімей;

- особи з інвалідністю внаслідок війни та члени їх сімей;

- члени сімей загиблих (померлих)  ветеранів війни, а саме: дружини (чоловіки) та їх діти (віком до 18 років), батьки загиблого (померлого) ветерана війни, діти цих батьків ( віком до 18 років)-неповнолітні брати, сестри загиблого (померлого) ветерана війни;

- члени сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності, а саме: дружини (чоловіки) та їх діти (віком до 18 років), батьки загиблого (померлого), діти цих батьків ( віком до 18 років)-неповнолітні брати, сестри загиблого (померлого) (далі – отримувачі послуг), які зареєстровані та проживають на території Миколаївської області .

На підставі довідки про склад сім’ї одинокі особи з інвалідністю внаслідок війни І групи, яким відповідно до висновку лікувально-профілактичного закладу необхідна постійна стороння допомога, мають право прибути до бази відпочинку, санаторно-курортного закладу із супроводжуючою особою.

     Для одержання послуг з оздоровлення та відпочинку отримувачі послуг повинні перебувати на обліку у віділі соціального захисту населення Бузької сільської ради за зареєстрованим місцем проживання.

     Право на оздоровлення та відпочинок визначається на підставі посвідчення учасника бойових дій або посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, посвідчення учасника Революції Гідності, паспорта або паспорту нового зразка (ІD-картки) та ідентифікаційного коду учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника Революції Гідності, паспорта або паспорту нового зразка (ІD-картки) та ідентифікаційного коду дружини (чоловіка), свідоцтва про шлюб, свідоцтва про народження дитини/паспорт для дітей з 14 років, посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, посвідчення члена сім»ї осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, ушкоджень здоров»я, одержаних під час участі у Революції Гідності, довідки про реєстрацію місця проживання (Додаток 13), у разі наявності паспорта нового зразка (ІD-картки) та інші документи, що підтверджують родинні зв’язки.

       Під час подання копій документів, отримувачі послуг надають їх оригінали для огляду.

Послуги із оздоровлення та відпочинку отримувачів послуг надаються в порядку черговості із дати подання заяви в межах виділених коштів.

Строк перебування отримувача послуг на базі відпочинку, у санаторно-курортному закладі становить не більше 8 календарних днів.

Гранична вартість одного дня оздоровлення та відпочинку становить 500,00 грн. в розрахунку на одну особу.

   За більш детальною інформацією звертайтеся до фахівців з соціальної роботи КУ «ЦНСП» Бузької сільської ради  за місцем реєстрації або  тел. /факс (05134) 3-30-40, 9-46-48, моб. 0681027424, E-mail: bugskoe@ukr. net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь