Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Кульчинського Є.С. за 2020 рік

Дата: 24.03.2021 14:31
Кількість переглядів: 351

Звіт депутата Бузької сільської ради

Кульчинського Євгенія Станіславовича

Обраний депутатом Бузької сільської ради  по виборчому  округу № 6.
Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувався Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.


Я є головою  постійної комісії  з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, сфери послуг, житлово-комунального господарства та комунальної власності.  З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.


Протягом звітного періоду постійно відвідував (за виключенням хвороби та відрядження) сесії  сільської ради та засідання постійної комісії. Брав участь в обговоренні  нагальних питань життєдіяльності громади. При ухваленні рішень завжди враховував думку виборців і користь від цих рішень села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосував позитивно.

Письмових звернень та скарг від виборців за даний період не надходило. Були усні звернення щодо перенесення автобусних зупинок на виборчому окрузі ближче до проїжджої частини,  заміни лампочок у вуличних ліхтарях, регулювання режиму включення та відключення вуличного освітлення та про роботу комунального підприємства КП «Бузьке».

 

Проводжу роз'яснювальну роботу щодо тих питань, які розглядались на сесіях протягом року, благоустрою територій біля подвір'їв, здійснення обрізування гілок дерев, що створюють аварійні ситуації для електромереж.

 

Для покращення благоустрою громади приймав участь у толоках.

 

Депутат Бузької сільської ради                                 Є.С. Кульчинський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь