Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незадекларовані працівники, тягнуть за собою неприємності для власників підприємств

Дата: 20.08.2021 10:34
Кількість переглядів: 4509

Фото без описуФото без опису

Керівника фермерського господарства Миколаївщини зобов’язано належним чином оформити трудові відносини з 15 особам, залученими до збору врожаю картоплі

 

Інспектори праці Управління Держпраці у Миколаївській області під час інспектування угідь в Миколаївському районі за  збором врожаю картоплі зафіксували 15 незадекларованих працівників, які працювали в рамках діяльності фермерського господарства. Під час заходу, також, з’ясувалося, що один з виявлених працівників є  неповнолітньою особою.

Із залученими до збору врожаю особами господарство уклало цивільно-правові договори, проте згідно з їхніми поясненнями, вони виконували роботу на користь господарства і до укладення таких договорів. Неповнолітній працівник виконував роботу без будь-якого оформлення наявних правовідносин.

За встановленими фактами суб’єкту господарювання внесено припис щодо належного оформлення трудових відносин з працівниками, а відносно керівника – складено протокол про адміністративне правопорушення. Уповноваженою особою Управління Держпраці у Миколаївській області буде розглядатися  питання щодо застосування до підприємця фінансових санкцій.

 

 

Прес-служба Управління Держпраці у Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь