Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про фінансову звітність та матеріально-технічну базу Комунального закладу «Таборівська публічна бібліотека» Бузької сільської ради та умови праці керівника

Дата: 10.11.2021 15:08
Кількість переглядів: 1607

Інформація
про фінансову звітність та матеріально-технічну базу
Комунального закладу «Таборівська публічна бібліотека»

Бузької сільської ради та умови праці керівника

 

Фінансова звітність та матеріально-технічна база

         Комунальний заклад «Таборівська публічна бібліотека» Бузької сільської ради, розташована за адресою: площа Центральна 1, с. Таборівка, Вознесенський район, Миколаївська область, є бюджетною установою і фінансується з місцевого бюджету.

Комунальний заклад «Таборівська публічна бібліотека» Бузької сільської ради є самостійним закладом, що діє з урахуванням соціально-економічних, національних, культурно-освітніх і виробничих потреб Бузької сільської ради та відповідно до законодавства і державних соціальних нормативів, з метою реалізації прав громадян на бібліотечне обслуговування, загальної доступності до інформації та культурних цінностей, зосереджених в бібліотеках, утворюється Бузькою сільською радою, підзвітний та підконтрольний Бузькій сільській раді, підпорядкований виконавчому комітету сільської ради, сільському голові, заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, відділу культури, молоді та спорту, відповідно до розподілу обов’язків, та перебуває у комунальній власності громади.

Заклад є неприбутковим, створеним та зареєстрованим в порядку, визначеному законодавством.

Комунальний заклад «Таборівська публічна бібліотека» у своїй діяльності керується Конституцією України, Законом України «Про культуру», «Про бібліотеки і бібліотечну справу», Законами України, актами Президента України, постановами Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства культури України, рішеннями Бузької сільської ради, її виконавчого комітету, та іншими нормативно-правовими актами, наказами відділу культури, молоді та спорту Бузької сільської ради, а також цим Статутом

Установа включає відокремлені структурні підрозділи ? бібліотеки-філії, що розташовані на території Бузької сільської ради на правах філій. Кількість філій – 3.

В установі налічується 2,25 штатних одиниць, у філіях – 2,5.

Загальна площа приміщення закладу становить 48,5 м2, читальна зала вміщує 20 місць.

Вартість основних засобів складає 11од. на загальну суму                    151250,02грн, інших необоротних матеріальних активів та малоцінних необоротних матеріальних активів – 155од. на суму 410431,46грн. Бібліотечний фонд складає 36325од. на загальну суму 144155,39грн.

 

 

 

Умови праці керівника

Посада – директор КЗ «Таборівської публічної бібліотеки» Бузької сільської ради.

Оплата праці здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2009 р. №1073 «Про підвищення заробітної плати працівникам бібліотек» та наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» зі змінами. Виходячи з вищезазначеного, посадовий оклад директора ? 6567,00грн, 13 тарифний розряд, з урахуванням фактично відпрацьованого часу.

При наявності стажу роботи на посаді встановлюється надбавка за вислугу років та надбавка за складність і напруженість у роботі у розмірі до 50%.

Згідно з чинним законодавством України, директору надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 31 календарних дня. Оплата відпустки проводиться виходячи із середньомісячного заробітку, обчисленого в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. У разі відпустки, директору одночасно надається матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі посадового окладу.

Більш ґрунтовну інформацію щодо матеріально-технічної бази та фінансової звітності можна отримати безпосередньо в установі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь