Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про фінансову звітність та матеріально-технічну базу Комунального закладу «Таборівський будинок культури» Бузької сільської ради та умови праці керівника

Дата: 10.11.2021 15:14
Кількість переглядів: 1640

Інформація
про фінансову звітність та матеріально-технічну базу
Комунального закладу «Таборівський будинок культури»

Бузької сільської ради та умови праці керівника

 

Фінансова звітність та матеріально-технічна база

Комунальний заклад «Таборівський будинок культури» Бузької сільської ради, розташований за адресою: вул. Центральна, б.145 с. Таборівка Вознесенський район Миколаївська область є бюджетною установою і фінансується з сільського бюджету.

Заклад культури створений з метою забезпечення реалізації державної політики в галузі культури, організації культурно-просвітницьких заходів, які покликані сприяти духовному відродженню українського народу, здійснення комплексу заходів, спрямованих на розвиток художньої творчості, виявлення обдарованої молоді і залучення її до роботи в гуртках, об’єднаннях, піднесення творчого потенціалу діючих колективів художньої самодіяльності та створення нових, зміцнення інтелектуальної, духовної спромоги громадян, збереження та примноження культурної спадщини, організації дозвілля населення, збереження та розвитку української культури та культур інших національностей.

Заклад культури створений та діє у відповідності до Конституцiї України, Закону України «Про культуру», актів Президента України, Кабiнету Miністрів України, Цивільного Кодексу України, Господарського Кодексу України, наказів Miністерства культури України, рішень Бузької сільської ради, наказів Управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації, відділу культури, молоді та спорту Бузької сільської ради, Статуту та інших нормативних документів, що стосуються його діяльності.

В закладі налічується 11,25 штатних одиниць, діють 45 клубних формувань. При комунальному закладі «Таборівський будинок культури» Бузької сільської ради діють 2 творчі колективи, які носять звання «народний».

У своєму складі заклад має 5 відокремлених структурних підрозділів – філій, які не є юридичними особами та розташовані на території Бузької сільської ради. Гранична чисельність працівників у філіях налічує 15.5 штатних одиниць.

Загальна площа будівлі закладу становить 754,5 м2, глядацька зала – 268,1м2 на 400 місць.

Вартість основних засобів складає 188од. на загальну суму 1831608,5грн, інших необоротних матеріальних активів та малоцінних необоротних матеріальних активів – 474од. на суму 604046,25грн.

 

Умови праці керівника

Посада – директор комунального закладу «Таборівський будинок культури» Бузької сільської ради .

Оплата праці здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами), наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» (зі змінами). Враховуючи вищезазначене, посадовий оклад директора становить 7001,00 грн, 14 тарифний розряд, з урахуванням фактично відпрацьованого часу.

При наявності стажу роботи на посаді встановлюється надбавка за вислугу років та надбавка за складність і напруженість у роботі у розмірі до 50%.

Згідно з чинним законодавством України, директору надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 31 календарних днів. Оплата відпустки проводиться виходячи із середньомісячного заробітку, обчисленого в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. У разі відпустки, йому одночасно надається матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі посадового окладу.

Більш ґрунтовну інформацію щодо матеріально-технічної бази та фінансової звітності можна отримати безпосередньо в закладі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь