Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня Гідності і Свободи у закладах освіти Бузької громади

Дата: 23.11.2021 14:07
Кількість переглядів: 4521

Відзначення Дня Гідності і Свободи у закладах освіти Бузької громади

      21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день став символом боротьби і перемоги, символом єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. 

     Напередодні  Дня Гідності та Свободи з метою вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свобод національних інтересів українського народу, колективи закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради вшановували славу та непереможний дух учасників революцій та бойових дій!

   В  ЗЗСО було проведено тематичні заходи: години спілкування  «Культура людської гідності»,  «Україна – це територія Гідності і Свободи», «Пам’ятай  їх вчинок і обличчя», «Краса мирного життя»,  випуски стіннівок. 

   Учні  підготували інформацію про події листопада 2013 року, розповідали що для кожного означає бути гідним та вільним, згадували події Майдану, декламували вірші про рідну Україну, загиблих героїв та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання, а також переглянули відеоролики «Ми різні, але Свобода та Гідність нас об’єднують і ми вільні творити своє майбутнє», «Україна – країна нескорених В шкільних бібліотеках оформлені інформаційно-тематичні куточки «Революція свідомості»,  «Майдан. Простір гідності, свободи і єднання».

Для учнів молодших класів до Дня Гідності та Свободи пройшли виставки малюнків «Єдина Україна»

Вчителі історії розповіли учням про події восени 2004 року та у листопаді 2013 - лютому 2014 роках і побажали всім не втрачати людську гідність та вірити у щасливе майбутнє нашого народу.

 Участь дітей у відповідних заходах дає нам впевненість у завтрашньому дні, дає надію на світле і мирне майбутнє нашої держави, виховує з маленьких хлопчиків та дівчаток справжніх, впевнених і сміливих патріотів неньки-України! Єднаймося – бо ми того варті! Слава Україні! Героям Слава!!!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь