Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хай не згасає пам’ять про героїв

Дата: 07.12.2021 14:08
Кількість переглядів: 1220

Фото без опису

 

06 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил України – державне свято, дата для якого обрана не випадково, адже саме 06 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні Сили України». Саме ж свято відзначається із 1993 року і є символом справжньої мужності, героїзму і відваги. 

     З нагоди святкування Дня Збройних сил України в закладах загальної середньої  освіти Бузької сільської ради були проведені заходи, спрямовані на розширення знань учнів про героїв нашої Батьківщини, які захищали і захищають її від ворогів та підвищення значущості відновлення історичної пам’яті про тривалі традиції збройної боротьби за незалежність України.

     Класні керівники провели години спілкування та уроки мужності із здобувачами освіти, присвячені Дню Збройних сил України «Є така професія – Батьківщину захищати», «Свято доблесті і мужності», «Збройні сили України: історія та сучасність», «Український воїн – приклад для наслідування». Також проведені віртуальні виставки архівних документів, речових пам’яток, фотоматеріалів та перегляд відеоматеріалів.

     Для учнів молодших класів проведені виставки малюнків «Зі святом, захисники!», «Малюнок на фронт», «Збройні Сили України – наша гордість».

     В  шкільних бібліотеках були оформлені тематичні виставки художньої літератури, експозиції «Героїв стежина – від батька до сина».

     Хвилиною мовчання вшанували учні та вчителі пам'ять загиблих воїнів на Сході країни.

          Всі учасники  проведених заходів  зрозуміли основне –  тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь