Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма «DOBRE» та Бузька громада: план покращення першої послуги «Підвищення безпеки руху пішоходів в Бузькій об’єднаній територіальній громаді»

Дата: 24.01.2022 16:01
Кількість переглядів: 428

Програма «DOBRE» та Бузька громада:

Спільна дорога програми Глобал Ком’юнітіз (Global Communities), яка виконує Програму Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) і Бузької громади розпочалася в 2017 року. За роки співпраці вдалося втілити ряд вдалих та необхідних проектів для життєдіяльності громади.

У 2021 році особлива увага приділялася покращенню послуг, що надаються в громаді. Першою послугою, було обрано утримання дорожного господарства (доріг) в ОТГ. І за проектом з покращення першої послуги «Підвищення безпеки руху пішоходів в Бузькій об’єднаній територіальній громаді» було заплановано та втілено облаштування тротуарів, встановлення засобів заспокоєння руху(«лежачі поліцейські), дорожніх знаків та автобусних зупинок.

Найвагомішим проектом для Бузької громади став проект з місцевого економічного розвитку «Створення території з покращеною інфраструктурою для громадян та бізнесу в с. Бузьке «На скелях». На мальовничому березі річки Південний Буг були проведені роботи по освітленню території, встановлені альтанки, лавки, облаштовані місця для купання. Також встановлено два ігрових майданчики для дітей. Встановлено будиночок для охорони, туалети та урни. Місце стало дуже популярним серед місцевих мешканців та мешканок, досить часто можна зустріти гостей і сусідніх громад, які віддають перевагу відпочинку в єднанні з природою.

 

https://rada.info/upload/users_files/04376185/03a510b57829b758ad4f5fff3ad8700d.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь