Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача сектору  містобудування, архітектури та просторового планування виконавчого комітету Бузької сільської ради, головний архітектор

Дата: 17.02.2022 11:34
Кількість переглядів: 3773

Фото без опису

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача сектору  містобудування, архітектури та просторового планування виконавчого комітету Бузької сільської ради, головний архітектор.

Виконавчий комітет Бузької сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору  містобудування, архітектури та просторового планування виконавчого комітету Бузької сільської ради, головний архітектор.

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України з вищою архітектурною освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст або магістр, стажем організаційної і професійної роботи за фахом у сфері містобудування та архітектури не менше 5 років та стажем роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, які вільно володіють державною мовою та мають навички роботи з комп’ютерною технікою.

До конкурсної комісії необхідно подати заяву, особову картку, копію документа про освіту, копії паспорта та військового квитка (для військовозобов’язаних), копію реєстраційного номера облікової картки платника податків, 2 фотокартки (4х6 см), копію трудової книжки, попередження про обмеження, пов’язані з прийняттям на службу в органи місцевого самоврядування та проходженням служби.

Також особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України     «Про запобігання корупції» за минулий 2021 рік шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням  програмних засобів  Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці завідувача сектору  містобудування, архітектури та просторового планування виконавчого комітету Бузької сільської ради - головний архітектор, звертатися до відділу організаційно-кадрової роботи та правового забезпечення Бузької сільської ради.

Термін подання документів: 30 календарних днів, з дня опублікування оголошення у газеті «Вісті Вознесенщини» (до 16 березня 2022 року включно до 17.00 години).

Адреса: Вознесенський р-н, с. Бузьке, пл.. Центральна 1, організаційно-кадрової роботи та правового забезпечення Бузької сільської ради.

Телефон для довідок: 0993230842 Тьоса Ірина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь