Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цуркан Вадим Васильович 09.05.1983 - 15.09.2022

Дата: 03.05.2023 11:44
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Що буде завтра, Боже, я не знаю,

та й не кажи мені, щоб я не знав.

Якщо загину, то візьми до раю,

бо я уже у пеклі побував

 

 
Фото без опису Цуркан Вадим Васильович народився 9 травня 1983 року в селі Василівка Вознесенського району Миколаївської області.

   Після закінчення Щербаніської середньої школи Вадим навчався на тракториста. Потім працював за спеціальністю в ПСП Перемога Вознесенського району. Він любив землю, любив працювати при землі. Згодом опанував професію будівельника та тривалий час працююв у Києві. Словом, не цурався ніякої роботи, до виконання якої постійно ставився з великою відповідальністю.

  Батько полеглого розповів, що його син — Вадим був порядною людиною з  великим серцем та залізною витримкою, бо які життєві негаразди не спіткали б його, він завжди вчиняв справедливо та розумно. Вадим був відповідальним батьком для двох донечок. Він любив життя, мав багато планів на майбутнє, але повномасштабна війна все зруйнувала.

    2 червня 2022 року Вадим Цуркан став на захист Батьківщини та брав участь у заходах необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у звязку з військовою агресією.  У військовій частині був на посаді вогнеметника роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту. 

   Вадим Васильович Цуркан загинув 15  вересня 2022 року поблизу населеного пункту Лозова Харківської області. Він доєднався до небесного війська у 39 років.

   Останнім притулком для Героя стала рідна йому Василівська земля, де він народився, зростав, звідки пішов у доросле життя. У нього залишилося дві донечки, дружина, батьки.

   Добрий, світлий спомин про Вадима назавжди залишиться у пам’яті односельців, рідних та знайомих.

    Вічна пам’ять Герою! Вічна слава Герою! Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь