Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 червня - Всесвітний День захисту людей похилого віку!

Дата: 15.06.2023 11:24
Кількість переглядів: 1108

Фото без опису

15 червня - Всесвітний День захисту людей похилого віку.

Як показує практика, літні люди, піддаються дискримінації за віковою ознакою, не рідко опиняючись за межею бідності, у злиднях і не затребувані суспільством по справедливості і набутої вікової гідності. Почастішали випадки зловживань щодо літніх людей.

Те, як суспільство ставиться до своїх людей похилого віку, безпосередньо впливає на стабільність і процвітання всієї країни. Шанобливе і відповідальне ставлення до стареньких - запорука і гарантія благополуччя для тих, хто так чи інакше стане на їх місце в наступних роках, не будемо про це забувати!

Турбота про людей похилого віку – це наша спільна справа, адже саме вони зберегли та передали нам найкращі традиції та культуру, навчили нас долати труднощі та вірити у майбутнє. Досягнення багатьох з них стали взірцем для теперішніх та майбутніх поколінь.

Цей день – символ єдності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Дорогі батьки, матері, бабусі і дідусі, висловлюю глибоку вдячність за все те, що Ви зробили для нашої рідної Батьківщини. Безмежна вдячність Вам, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Бажаю міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя та довголіття. Нехай радісний сміх Ваших дітей та онуків наповнює щастям Ваші домівки.

 

З повагою, сільський голова Юрій ЗАВОЛОКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь