Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» ПРОЙШОВ У СЕЛІ ВОЗНЕСЕНСЬКЕ

Дата: 19.08.2023 19:12
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

19 серпня у с. Вознесенське відбувся гарний захід – благодійний ярмарок «Разом до Перемоги» на підтримку наших мужніх воїнів у Збройних Силах України.

Кожен бажаючий мав змогу купити щось смачненьке – чи то пиріжечок, чи тістечко; щось корисне – огірочки, помідори, кабачки; щось потрібне – натуральне мило, зроблене власними руками, картину, поробку… Поруч з торговими лотками влаштувалися лотки кулінарні. Тут місцеві господині та господарі влаштували виїзну кухню, на котрій готували ароматний шашлик, картоплю, реберця, а до того всього ще й домашні соління!

Фото без опису

Окрім того чимало цікавого на нашому заході чекало на малечу. Спеціально для них влаштували розважальний куточок з батутами, попкорном, іграшками. Дякуючи старанням Сергія Пилипенка, на ярмарок завітав і всеукраїнський улюбленець – Пес Патрон. То вже дитячій радості не було меж!

Фото без опису

Все це – аби допомогти захисникам та захисницям, які зараз обороняють нашу з вами Незалежність на фронтах і в тилу.

Гостей та учасників ярмарку привітав сільський голова Юрій Заволока:

Фото без опису

«Вітаю всіх зі святом – Преображенням Господнім та Яблучним Спасом. Наш захід присвячений тому, що відбувається у нашій державі. На жаль, зараз у нас війна. Ми дуже хочемо підтримати наших хлопців і дівчат та подякувати їм за те, що вони, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я, ні свого життя, боронять Україну від російського ворога. Наш ярмарок направлений, перш за все, на збір допомоги. Нехай зібрані сьогодні кошти і будуть невеликими в масштабі всієї країни, але це буде нашою суттєвою їм допомогою. Хочу, щоб сьогодні, відпочиваючи тут, ми пам’ятали, завдяки кому ми маємо цей відпочинок, завдяки кому і для кого проводимо цей ярмарок».

Також Юрій Юрійович придбав одну з картин, виставлених на продаж. На картині зображений національний герой – Пес Патрон. До слова, її намалював хлопчик з сім’ї переселенців з Донеччини, яка наразі проживає на території Бузької громади.

Фото без опису

Організацією заходу займалася Бузька сільська рада, відділ культури, молоді та спорту Бузької громади та небайдужі жителі. Активну участь в організації також взяли працівники Вознесенського сільського клубу-філії КЗ «Таборівський будинок культури».

Фото без опису

Величезна подяка всім, хто долучився до нашого заходу, хто безкоштовно надав овочі та випічку на продаж, хто приніс власні поробки, хто прийшов готувати смачні частування, хто прийшов все це придбати та скуштувати! Завдяки кожному з вас ми наближаємо нашу довгоочікувану Перемогу! Найбільша подяка – захисникам, котрі боронять Україну і тримають над нами вільне тихе небо!

Фото без опису

Скільки коштів вдалося зібрати, озвучимо в одному з майбутніх дописів.

 

Більше ФОТО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь