Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕВ’ЯТІ РОКОВИНИ ПАМ’ЯТІ СЕРГІЯ СОЛОВЙОВА З ТАБОРІВКИ

Дата: 28.08.2023 11:46
Кількість переглядів: 87

ПАМЯТАЄМ СИНІВ, ЯКІ ВІДДАЛИ ЖИТТЯ ЗА КРАЇНУ

 

Фото без опису

Днями минає дев’ять років з дня виходу українських воїнів так званим «зеленим коридором» з Іловайського котла. За офіційними даними, у Іловійській трегедії загинуло 366 українських військових, 429 – зазнали поранень різного ступеня тяжкості, 300 –  потрапили в полон.

 

28 серпня 2014 року у боях під Іловайськом Бузька громада втратила мужнього Героя – Сергія Олександровича Соловйова, який став на захист суверенітету та незалежності України з початку російського вторгнення у  2014 році. Відважний український воїн, не шкодуючи сил, здоров’я, ціною власного життя захищав наше вільне українське майбутнє.

 

Старший солдат Соловйов Сергій Олександрович служив у 42 батальйоні військової частини 4750. Був у складі групи, що мала деблокувати військовиків у Іловайську. Але групу обстріляли російські формування та ДРГ терористів. Сергію навіки 26…

 

Сергій Олександрович – приклад для наслідування, був завжди усміхненим, мав багато планів на життя. Мужній, хоробрий і безстрашний, справжній Патріот і Герой своєї країни. Чуйний син, гарний батько, веселий друг. У Сергія залишилися мама та донечка.

 

До втрати рідної людини ніколи не можна бути готовим чи звикнути. Герої не вмирають. Вони просто перестають бути поруч. Відлітають…. Тихенько і не попрощавшись. Можливо, тому, що не збирались помирати. Мали плани, хотіли любити, народжувати дітей, працювати, радіти життю. Не судилось… Стають зірками в небі… янголами-охоронцями.

 

Бузька громада низько вклоняється Сергію за його героїзм. Він став на захист нашої незалежності зі зброєю в руках, боровся за життя у вільній країні, зберіг наше життя ціною свого.

 

Слава Україні! Слава її Героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь