Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«РАЗОМ МИ – СИЛА» – В НАШІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ДОПОМОГУ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ

Дата: 27.09.2023 10:30
Кількість переглядів: 44

Суботній день 23 вересня відзначився для нашої громади дуже гарною подією – у селі Бузьке пройшов благодійний ярмарок «Разом ми – сила». Кошти, зібрані під час цього доброчинного заходу, підуть на закупівлю тепловізора для військових 79 окремої десантно-штурмової бригади.

Фото без опису

На площі біля будинку культури зібралися місцеві жителі та гості громади. Частувань, розваг та відпочинку за смаком тут вистачило на кожного.

З частувань – запашні страви, приготовані на мангалі, юшка, бендерики, варенички... а ще тортики, тістечка, піца, пиріжечки і коктейлі. Ммм… очі розбігалися від смачного товару. З розваг – дитячі батути, настільні футбол і хокей, бульба фест та багато іншого. З відпочинку – виступ вокального ансамблю «Вишиванка» (с. Вознесенське) та «Живий мікрофон» (Прибужанівська громада).

Фото без опису

До присутніх з вітальним словом звернувся очільник громади Юрій Заволока:

«Сьогодні робимо дуже гарну справу – ми кожною гривнею, кожною копійкою хочемо допомогти нашим захисникам, нашим Збройним Силам України. Думаю, що сьогодні ми гарно відпочинемо і тим самим гарно задонатимо нашим хлопцям, цим збережемо їхні життя. Всіх вітаємо на цьому заході. Купуйте смаколики – допомагайте нашій армії».

Фото без опису

А ще під час ярмарку кожен бажаючий мав нагоду придбати лотерейний квиток, які потім розіграли за призи: сертифікати на масаж спини та лиця, ламінування вій, корекцію брів, а також м’яку іграшку та заспокійливу подушку. Кожен лот знайшов свого переможця!

Фото без опису

Дякуємо кожному, хто долучився до благодійного ярмарку, – всім учасникам, гостям, господарочкам та господарям, які наготували цілу купу неперевершеної смакоти, артистам, ведучим, організаторам! Ви – величезні молодці. Разом працюємо задля якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису

Слава Україні! Героям Слава!

 

Більше фото - за посиланням:

https://www.facebook.com/buzkagromada.gov.ua/posts/pfbid0xofjaYKhcY3iVmYuRzPD8mNHSREN7EuvhW7ryjLebF2fmBjTksfHdqngWp41KhCUl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь