Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА ГРУПА З ПИТАНЬ ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ

Дата: 29.09.2023 14:34
Кількість переглядів: 125

27 вересня у Бузькій сільській раді відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості у рамках співпраці нашої громади з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.

Фото без опису

Протягом місяця робоча група розглядала подані громадою мініініціативи – облаштування шкільного укриття, безпечне покриття на дитячому майданчику, модернізація вуличного освітлення, облаштування поліцейської станції та встановлення вуличного відеоспостереження.

Фото без опису

Експертка ПРООН Тетяна Сігаєва, зазначила, що одна з ініціатив у цьому році зможе отримати підтримку від Програми розвитку ООН для реалізації. Це стане важливим кроком у забезпеченні безпеки громади та співпраці з правоохоронними органами.

Фото без опису

Під час зустрічі поліцейський офіцер Бузької громади Вадим Біличенко представив звіт свої роботи впродовж восьми місяців 2023 року.

Фото без опису

Зустріч відбулась в рамках проєкту «Розбудова мережі робочих груп з громадської безпеки та відновлення у цільових громадах Миколаївської області», який реалізує Центр навчання і освіти дорослих "Південь" за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та фінансової підтримки Уряду Данії, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. 

 

#UNRPP


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь