Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 ВЕРЕСНЯ – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Дата: 30.09.2023 08:57
Кількість переглядів: 81

Шановні працівники бібліотек Бузької громади – володарі книжок та покровителі картотек! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Фото без опису

Кожна бібліотека – Берегиня національної культури, скарбниця народної творчості та острівець духовності, а кожен бібліотекар – хранитель духовних скарбів.

Сьогодні бібліотеки знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами. Вони беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління. А працівники бібліотек – незамінні помічники в оперативному і якісному забезпеченні інформацією. Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Нехай Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю.

Бажаю Вам, шановні бібліотекарі, а також усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, натхнення, дружнього взаєморозуміння та підтримки, радості, миру, родинного затишку, добра і щастя, нових творчих успіхів і невичерпної наснаги, а також якнайшвидшої нашої Перемоги!

Хай з Вами завжди будуть Віра, Надія та Любов!

 

З повагою –

Юрій ЗАВОЛОКА, сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь