Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УЧНІ ГРОМАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ОНЛАЙН-АКЦІЇ «РОБЛЮ ДЛЯ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ»

Дата: 07.10.2023 16:36
Кількість переглядів: 64

З 22 вересня по 5 жовтня 2023 року за ініціативи Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді у мережі Facebook за хештегом #МОЦНПВТКУМ_Дякуємо_Захисникам проходила обласна благодійна онлайн-акція до Дня захисників та захисниць України, свята Українського козацтва та Святої Покрови – «Роблю для Захисника та Захисниці України».

Фото без опису

До участі в заході долучилися здобувачі освіти Миколаївської області, які власними силами, творчо та завзято організували в своїх навчальних закладах та територіальних громадах виготовлення оберегів, патріотичних сувенірів, солодощів та смаколиків, вітальних листівок, малюнків; влаштовували танцювальні та пісенні флешмоби, декламували вірші сучасних українських поетів і власні авторські, висаджували дерева та декоративні кущі на честь наших Воїнів. Учнівська молодь на підтримку Захисників і Захисниць виконувала видовищні фізичні вправи, зокрема – з м’ячем, силові з гирями та штангою; проводила спортивні естафети, етапи подолання туристських перешкод, одноденні туристські походи та багато іншого.

Усі дитячі творчі і спортивно-змагальні виступи та командні вправи пройняті повагою, трепетом, гордістю за наших Воїнів, неймовірною силою дитячої віри в Перемогу. Дитячі малюнки, сувеніри, листівки, смаколики, виготовлені в ході акції, передані бійцям у підрозділи.

Фото без опису

В акції взяли участь представники понад 40 закладів освіти Миколаївської області з Братської, Баштанської, Березанської, Лупарівської, Веснянської, Прибузької, Черноморської, Зеленогайської, Бузької, Прибужанівської, Кривоозерської, Єланецької, Новоодеської, Казанківської, Ольшанської, Нечаянської територіальних громад та міст Вознесенська, Очакова, Первомайська, Южноукраїнська, Миколаєва (близько 300 осіб).

Організатори відмічають високу активність учасників акції, почуття національної гідності й шани від дітей та їх батьків, освітянської спільноти

За інформацією краєзнавчого відділу МОЦНПВТК УМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь