Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СОЦІАЛЬНІ ПРАЦІВНИКИ ГРОМАДИ ВІДТЕПЕР ПРАЦЮВАТИМУТЬ НА ВЕЛОСИПЕДАХ

Дата: 20.10.2023 10:03
Кількість переглядів: 69

Соціальне обслуговування мешканців Бузької громади – є одним з важливих напрямків соціального захисту населення. Соціальна робота покликана розв’язувати проблеми самотніх людей похилого віку, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з метою покращення умов їхнього життя.

Фото без опису

7 велосипедів отримано Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Бузької сільської ради, кошти на їх придбання виділено з бюджету сільської ради. Ця допомога покликана полегшити нелегку працю соціальних працівників, зробити їх мобільнішими. Адже підопічні проживають на значній відстані один від одного, зона обслуговування одного працівника інколи складає декілька кілометрів.

Відтепер фахівці із соціальної роботи та працівники Центру, які опікуються сімями, що перебувають у складних життєвих обставинах, одинокими та немічними мешканцями громади та обслуговують їх удома, забезпечені робочим велотранспортом.

Соціальні працівники мають свій індивідуальний план роботи, але переважно день починається з купівлі продуктів харчування та інших товарів в магазинах, ліків тощо. Далі, вже вдома у самотніх мешканців громади, працівники, за потреби, прибирають оселю, готують їжу, надають санітарно-гігієнічні послуги. Адже саме соціальний працівник  є для людей, яких вони обслуговують, головною  підтримкою,  зв’язком із зовнішнім світом, то ж завжди має бути турботливим і невтомним.

 

Відділ соціального захисту населення Бузької сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь