Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРАВООХОРОНЦІ ТА СОЦІАЛЬНІ СЛУЖБИ БУЗЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД ІЗ ДІТЬМИ

Дата: 20.10.2023 11:42
Кількість переглядів: 65

Інспектори ювенальної превенції  Вознесенського райуправління разом з керівниками комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та Служби  у справах дітей Бузької сільської ради провели профілактичний  захід «Урок» на території громади.

Фото без опису

 Метою заходу  є виявлення дітей шкільного віку, які не приступили до занять з 1 вересня 2023 року без поважних причин, усунення причин та умов даного явища, соціальний захист виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень і злочинності серед них.

На території Бузької громади налічується 1108 дітей, з них – 868 дітей шкільного віку.

19 жовтня відвідано 11 родин з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах. На 3 батьків складено протоколи на  притягнення до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.       

Нагадуємо батькам, що першою ознакою бездоглядності та безпритульності є невідвідування дитиною офлайн чи онлайн навчання, невиконання домашнього завдання. За неналежне виконання батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дітей передбачена адміністративна відповідальність згідно з статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У подальшому відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 164 Сімейного кодексу України, мати, батько можуть бути позбавлені судом батьківських прав, якщо вона, він ухиляються від виконання своїх обов’язків щодо виховання дитини та/або забезпечення здобування нею повної загальної середньої освіти.

Шановні батьки будьте відповідальними у виконання батьківських обов’язків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь