Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здійснено виїзд до осіб похилого віку, яким надаються соціальні послуги

Дата: 30.10.2023 07:55
Кількість переглядів: 111

Фото без опису   Фото без опису

Здійснено виїзд до осіб похилого віку, яким надаються соціальні послуги

Праця з людьми завжди нелегка і дуже відповідальна, особливо, коли це люди, що належать до найуразливіших категорій суспільства, - пенсіонери, особи з інвалідністю, одинокі громадяни похилого віку тощо. До кожного з них треба знайти особистий підхід, підібрати правильні слова, проявити максимум співчуття, тактовності, людяності.

Фахівці відділу соціального захисту населення та комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Бузької сільської ради активно працюють у напрямку покращення якості допомоги та підтримки осіб похилого віку та людей з інвалідністю.

Соціальними робітниками Центру постійно проводиться робота по виявленню одиноких непрацездатних осіб.

З метою контролю за якістю надання соціальних послуг догляду вдома жителям Бузької територіальної громади 26 жовтня здійснено виїзд в село Бузьке та проведено перевірку надання соціальних послуг соціальним робітником села Оксаною Цвігун.

Соціальною послугою догляду вдома охоплено 9 жителів села Бузьке.

На час перевірки пані Оксана знаходилася на робочому місці. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі за Державними стандартами згідно з індивідуальними планами та договорами, укладеними між комунальною установою та підопічними.

Соціальний робітник забезпечує підопічних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачує комунальні послуги, забезпечує занесення води та надає інші послуги, передбачені індивідуальним планом.

Пані Оксана відповідально, уважно, з повагою ставиться до підопічних, морально підтримує, завжди знаходить спільну мову з ними, допомагає поратися по господарству.

Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання  послуг соціальним робітником.

 

Відділ соціального захисту населення Бузької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь