Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОВЕДЕНО РОБОТУ З КРИВДНИКАМИ

Дата: 30.11.2023 10:29
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Минулої п’ятниці мобільною бригадою у складі очільниці служби у справах дітей Бузької сільської ради, спільно з директором та психологинею Комунальної установи Центр надання соціальних послуг, поліцейським офіцером громади, начальника відділу соціального захисту населення  проведено черговий рейд серед осіб, які постраждали від домашнього насильства.

Мобільна бригада відвідала 2 сім’ї в селах Таборівка та Бузьке. Це родини, що перебувають у складних життєвих обставинах та в яких були зафіксовані факти вчинення домашнього насильства.

У ході рейду була проведена профілактична робота з кривдниками, а також роз’яснювальні бесіди із потерпілими особами. За результатами заходу складено акти обстеження та оцінки потреб сімей.

Попередження домашнього насильства є актуальною проблемою сьогодення. Тому питання запобігання та протидії домашнього насильства знаходиться на постійному контролі соціальних служб громади, а відповідні рейди проводяться систематично.

Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» - домашнє насильство є кримінальним злочином. Закликаємо тих, хто зазнав домашнього насильства або став його свідком, не вагатись, а звертатися по допомогу до поліції чи відповідних служб, щоб кривдник був притягнутий до відповідальності за свої діяння.

 

Безкоштовні консультації з питань запобігання насильству можна отримати за телефонами:

 

(05134) 32345 – Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг»;

0–800–500–225 (гаряча дитяча лінія по запобіганню насильству);

0–800–500–335 (національна гаряча лінія з попередження торгівлі людьми, домашньому насильству і гендерної дискримінації)

 

Відділ соціального захисту населення Бузької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь