Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІЧНИЦЯ СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ДМИТРА КАРПЮКА

Дата: 04.12.2023 12:38
Кількість переглядів: 128

Минув рік, як Бузька громада відчула гіркоту та біль втрати свого земляка від підступно розв'язаної проти України повномасштабної війни. На бойовому посту навіки лишився старший лейтенант Карпюк Дмитро Михайлович.

 

Фото без опису

Дмитро Михайлович народився в селищі Вознесенське Бузької громади. З 2008 року призваний до лав Збройних Сил України. Служив у 299 бригаді тактичної авіації ім. генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова.

З початку повномасштабного вторгнення Дмитро проявив себе мужнім та професійним воїном, зразковим офіцером. Неодноразово, зневажаючи небезпеку, під ворожими ракетними атаками готував бойову техніку до вильотів. За особисту мужність та героїзм був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Йдуть кращі з кращих, в розквіті сил, повні надій і планів. Нічим не заповнити ці втрати, і ніщо не зменшить біль втрати для рідних. В жалобі схиляємо голови і ми, молимось за його душу.

Вічна пам’ять та слава мужньому воїну, який до останнього подиху захищав нашу Україну і ціною власного життя наблизив омріяну перемогу над ворогом!

Україна платить надзвичайно велику ціну за незалежність. Кожен із загиблих воїнів залишається нашій пам’яті, аби кожне наступне покоління знало і шанувало наших захисників.

Слава Україні! Слава її Героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь