Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2023 19:51
Кількість переглядів: 70

Шановні волонтери, жителі Бузької ТГ!

5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера. В умовах, коли на нашу землю прийшла біда, волонтери не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а також, незважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову. Цей день є святом кожного, хто долучився до спільної справи.

Фото без опису

Бузька громада не стоїть осторонь і всіляко долучається до допомоги військовим, переселенцям та тим, хто потребує нашої підтримки. Нам вдалося організувати благодійні ярмарки, на яких зібрали кошти на тепловізори для захисників; освітяни невпинно влаштовують доброчинні акції, передаючи захисникам на передову та у лікарні, смаколики, потрібні речі й багато-багато іншого. Наша культурна сфера, яка за ці майже два роки вже перетворилася на волонтерський осередок, у будь-яку мить готова включитися у роботу. Депутати, соціальні працівники та робітники, бібліотекарі, працівники сільської ради, шкіл, ДНЗ, медичних закладів, наші підприємці, аграрії, кожен небайдужий житель громади сьогодні – волонтер! Це неймовірно! Ми робимо все це виключно задля перемоги та виключно задля наших воїнів.

Фото без опису

Прийміть щиру подяку за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився у скрутних обставинах. Нехай кожен добрий вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди віддячують вам добром і повагою. Бажаю вам здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

З повагою Юрій Заволока, сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь