Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виплати до Дня Незалежності!

Дата: 06.05.2024 10:44
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Відділ соціального захисту населення інформує

 Постановою Кабінету Міністрів України № 369 від 02.04.2024 року «Про встановлення розмірів разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”, у 2024 році» встановлені розміри щорічної грошової допомоги, а також перенесено термін виплати (раніше було до 5 травня) у 2023, а у 2024 до Дня Незалежності України – 24 серпня.

Грошової виплати до Дня Незалежності України ветеранам війни, особам, на яких поширюється дія Законів України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань” будуть проводитися Пенсійним Фондом України автоматично тим хто отримує військову пенсію чи пільгу.
         Всі інші громадяни, які мають відповідні посвідчення, повинні звернутися до ПФУ чи до свого фахівця із соціальної роботи із:
           -  заявою; копією паспорта;  копією ідентифікаційного коду; копією посвідчення; реквізитами банку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь