Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Друга річниця загибелі Олексія Алписпаєва

Дата: 13.05.2024 08:48
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Друга річниця загибелі Олексія Алписпаєва

 

Час не зупинити. Але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення – земляків, які віддали життя у війні за Україну.

13 травня виповнюється друга річниця загибелі – Алписпаєва Олексія Костянтиновича, який народився 21 липня 1995 року в селі Бузькому. Із незмінним теплом, непідробною щирістю, захопленням згадують Олексія усі, хто його знав: рідні, вчителі, друзі, сусіди.

«Алписпаєв Олексій, колишній учень нашої школи, мав гарні здібності до навчання, особливо до історії. Історичні книжки ковтав одна за одною. Був дійсним членом МАН, секція "Історія України" з 2008 року. Захищав не одну роботу з історії рідного краю. Закінчивши школу, в 2012 році вступив до Інституту історії та права Миколаївського національного університету ім. Сухомлинського.

З початком російської агресії, в 2014 році, патріотично налаштовані викладачі стали на захист України. Олексій наслідував їх приклад, та приєднався до лав бійців 79 бригади. Бойові сторінки за ці роки: Зайцеве, Маріуполь, Широкіне, Авдіївка. Ротація за ротацією. Повномасштабне вторгнення 2022 року застало Олексія на Донбасі. 13 травня наш Герой загинув від ворожої міни під Лиманом. Наші джури своїми патріотичними звитягами докладуть усіх зусиль, щоб з гордістю носити його ім'я!!!», - розповідає класний керівник Вадим Миколайович Топилін.

Олексію навіки 26. Війна вбила його мрії, перервала зв’язок поколінь української незламної нації.

Нехай його велика жертва та відданість вічно залишаться в наших серцях та буде прикладом для поколінь.

Громада висловлює щирі співчуття рідним та друзям Олексія. У нашій пам’яті він назавжди залишиться патріотом, який відзначався особливою сміливістю, силою духу, впевненістю та цілеспрямованістю. 

Вічна слава і пам’ять Герою!

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь