Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відвідали сім’ї опікунів

Дата: 08.07.2024 10:00
Кількість переглядів: 43

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Відвідали сім’ї опікунів

Очільниця служби у справах дітей Бузької громади Таісія Ясінко, начальниця відділення соціальної роботи комунальної установи Центр надання соціальних послуг Людмила Старанова та поліцейський громади Вадим Біличенко здійснили виїзд до опікунських сімей, які проживають у селах Бузьке та Таборівка.

Метою візиту була перевірка умов проживання дітей, надання консультацій та оцінка загального благополуччя дітей. Під час візиту представники влади спілкувалися з дітьми та їхніми опікунами, оглянули умови проживання та надали рекомендації з питань виховання дітей.

Таісія Ясінко зазначила: «Ми завжди готові надати допомогу та підтримку сім'ям, які виховують дітей, що з різних причин залишилися без опіки батьків».

Шериф поліції Вадим Біличенко пояснював, як розпізнавати ознаки насильства та провів бесіду щодо мінної безпеки, що є дуже актуальною темою в наш час. Він навчав дітей, як протидіяти насильству та уникати небезпек. Для підвищення обізнаності Біличенко роздавав пам’ятки та буклети з порадами і контактними номерами телефонів, за якими можна звернутися по допомогу у разі домашньої агресії або при виявленні вибухонебезпечних предметів.

 

Відділ соціального захисту

населення Бузької сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь