Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 липня 2024 року минають роковини загибелі Ботвіна Олександра Олександровича, мешканця селища Вознесенське Бузької громади

Дата: 25.07.2024 11:32
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

25 липня 2024 року минають роковини загибелі Ботвіна Олександра Олександровича, мешканця селища Вознесенське Бузької громади.

З березня 2022 року Олександр був призваний на військову службу. Більше року служив у військовій частині А 2802 механіком – водієм танкового взводу, танкової роти, танкового батальйону. Вірний військовій присязі із честю виконував військовий обов’язок. Однак, жорстока війна обірвала його молоде  життя.

Загинув боєць 25 липня 2023 року від отриманих поранень, несумісних із життям, в результаті здійснення противником танкового обстрілу позицій його підрозділу поблизу населеного пункту Старомойське,  що на Донеччині.

Нехай добрий, світлий спомин про Олександра, стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, бойових побратимів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Низький уклін!

Вічна пам’ять, шана і подяка нашому Герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь