Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини, оголошення

24 Жовтня, 2023 р., 09:23
Чимало громадян плутають такі поняття як «житлова субсидія» та «пільга на житлово-комунальні послуги» і навіть часто вважають, що це різні назви однієї і тієї ж виплати. Це не зовсім так.
23 Жовтня, 2023 р., 08:37
Бібліотеки шкіл мають власне свято, яке відзначається щорічно в четвертий понеділок жовтня — Міжнародний день шкільних бібліотек.
20 Жовтня, 2023 р., 11:42
Інспектори ювенальної превенції  Вознесенського райуправління разом з керівниками комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та Служби  у справах дітей Бузької сільської ради провели профілактичний  захід «Урок» на території громади.
20 Жовтня, 2023 р., 10:24
До Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Бузької сільської ради 18 жовтня завітали представники  Миколаївського обласного центру соціальних служб в рамках роботи Мобільної служби екстреної соціально-психологічної підтримки населення та методичної допомоги.
20 Жовтня, 2023 р., 10:03
Соціальне обслуговування мешканців Бузької громади – є одним з важливих напрямків соціального захисту населення. Соціальна робота покликана розв’язувати проблеми самотніх людей похилого віку, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з метою покращення умов їхнього життя.
17 Жовтня, 2023 р., 23:18
Європейський день боротьби з торгівлею людьми був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо торгівлі людьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь