Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини, оголошення

20 Січня, 2022 р., 11:41
(дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (автоматично генерується програмними засобами ведення Реєстру, не зазначається суб’єктом господарювання) 20219278633_____ (реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності)
20 Грудня, 2021 р., 15:17
День Святого Миколая найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання…
20 Грудня, 2021 р., 15:11
Напередодні Дня Святого Миколая до Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст. Бузької сільської ради  з подарунками завітали гості: сільський голова Юрій Заволока, депутат обласної ради Юрій Єлінєвський, голова районної ради Спартак Гукасян, заступник голови районної ради Іван Бурдін та депутат Вознесенської районної ради Микола Платовський. Одним із подарунків став спортивний майданчик (гімнастичний, тренажерний та дитячий комплекси), а також приємним сюрпризом були мультимедійні комплекси. Адже сучасні технічні засоби, за допомогою яких можна проводити практично усі уроки,  дозволяють  суттєво підвищити рівень знань  та полегшити працю вчителя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь