Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини, оголошення

18 Серпня, 2023 р., 09:29
Якщо вартість реалізованих товарів фізичній особі (покупцю) перевищує 50000 грн, то такий розрахунок можливо провести в одному розрахунковому документі комбіновано готівковими коштами та із застосуванням електронного платіжного засобу одночасно, за умови, що сума готівкових коштів не перевищуватиме розміру 50000 грн уключно.
18 Серпня, 2023 р., 08:43
Вознесенська районна військова адміністрація попереджає, що 17 та 18 серпня 2023 року на території району проводитимуться багатоступеневі командно-штабні навчання з цивільного захисту.
17 Серпня, 2023 р., 11:06
Згідно з прогнозом синоптиків у Миколаївській області продовжується спекотна погода, а отже й надзвичайна пожежна небезпека (5 клас). Саме в такий засушливий період екосистема найбільш вразлива до пожеж. Переважна більшість займань на відкритих територіях виникають внаслідок людської недбалості та необережного поводження з вогнем. Як результат, збільшення кількості пожеж сухостою.     
17 Серпня, 2023 р., 09:29
У школі діти вчаться будувати контакти, вирішувати конфлікти, лідирувати та підкорятися. Це найбільше місце соціалізації, де дитина отримує першу (і не завжди добру) систему оцінки. І не лише знань, а й себе як особистості. На ментальне здоров’я учнів це впливає по-різному. І дуже важливо не помітити і вчасно відреагувати булінг.
17 Серпня, 2023 р., 09:08
Вознесенська районна військова адміністрація попереджає, що 17 та 18 серпня 2023 року на території району проводитимуться багатоступеневі командно-штабні навчання з цивільного захисту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь