Бузька сільська рада
Вознесенський район, Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини, оголошення

21 Лютого, 2019 р., 12:27
         У рамках реформи сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенком, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробило типові проекти медичних амбулаторій для надання якісної, своєчасної первинної медичної допомоги у сільській місцевості.  За висновками експертів будівництво нової амбулаторії є більш економічно вигідним, ніж ремонт старих і пристосованих приміщень. Це дешевше та доцільніше.Таким чином в 15 регіонах України, в тому числі і в Миколаївській області, зокрема і в селі Таборівка Бузької ОТГ, з’являться такі амбулаторії.
11 Лютого, 2019 р., 13:58
09 лютого в приміщеннях Бузького та Таборівського будинків культури відбувся щорічний звіт сільського голови про виконанну роботу та досягнення 2018 року.
08 Лютого, 2019 р., 13:43
Проросійського бойовика терористичної організації "ДНР" засуджено до 9,5 років позбавлення волі. Чоловік уродженець та мешканець міста Горлівка, що на Донеччині.
06 Лютого, 2019 р., 16:11
 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь